Dejos

Samen kunnen we jouw visie omzetten in een krachtige podcast die impact heeft. 

Sta je op het punt om de podcastwereld te betreden? Zoek niet verder! Dejos Media is dé partner die je nodig hebt voor het creëren van boeiende podcasts met een diepgaande missie om belangrijke maatschappelijke thema's onder de aandacht te brengen.

Seizoen 2, aflevering 1

Het tweede seizoen trap ik af met Wies Kerkvliet. Wies is als onderzoeker verbonden aan Werk & mantelzorg en is mede-initiatiefnemer van Werk&, een platform die werkgevers inspireert over hoe we ons steeds complexer wordende leven kunnen combineren met goede prestaties op het werk. Wies heeft ruime ervaring als onderzoeker op het gebied van mens en werk en daarom een goede gesprekspartner voor Mens & werk, de podcast.

De lessen uit deze aflevering
  • Mantelzorgers zijn heel loyale medewerkers
  • Ruim een kwart van de werknemers hebben mantelzorgtaken naast hun werk
  • Flexibiliteit en begrip zijn de belangrijkste wensen die mantelzorgers van hun werkgevers hebben
  • "De mantelzorger" bestaat niet, dus goed werkgeverschap is altijd maatwerk.