Dejos Media

Samen kunnen we jouw visie omzetten in een krachtige podcast die impact heeft. 

Sta je op het punt om de podcastwereld te betreden? Zoek niet verder! Dejos Media is dé partner die je nodig hebt voor het creëren van boeiende podcasts met een diepgaande missie om belangrijke maatschappelijke thema's onder de aandacht te brengen.

Bij Dejos Media geloven we in de kracht van verhalen die verandering teweegbrengen. Onze podcasts zijn niet alleen bedoeld voor entertainment, maar ook om impact te maken en een verschil te maken in de wereld. We zijn gepassioneerd over het delen van jouw missie met een breed publiek en je verhaal tot leven te brengen.

Onze podcasts zijn volledig gratis beschikbaar op alle belangrijke podcastplatforms, zonder blijvende reclame-onderbrekingen. Dit betekent dat je boodschap ongehinderd bij je luisteraars terechtkomt, zonder afleiding. 

Klaar om te beginnen? 
Neem vandaag nog contact op met Dejos Media en ontdek hoe we je kunnen helpen je verhaal te vertellen, de wereld te veranderen en je podcastavontuur te lanceren naar ongekende hoogten!

Seizoen 2, aflevering 5

In deze aflevering van Mens en Werk spreek ik met Ellen Buijnink. Ellen is werkzaam bij ArboNed en geeft sinds kort de training Bariatrie, samen met een van de artsen. Ellen gebruikt haar persoonlijke verhaal om bedrijfsartsen en arbodienstverleners bewust te maken van de risico’s en gevolgen van overgewicht en obesitas. Ellen is tevens als vrijwilliger actief voor de Nederlandse Vereniging voor Overgewicht en Obesitas. Ik ben benieuwd of het bedrijfsmaatschappelijk werk een rol kan spelen in het helpen van mensen die te maken hebben met overgewicht.

Lessen van deze aflevering

  • Een operatie aangaan om af te vallen is geen makkelijke weg. Het is een levenslang aanpassen in je gedrag en eetgewoonten.
  • Voordat je een dergelijke operatie wilt gaan doen is het belangrijk om je valkuilen onder ogen te leren komen.
  • Je omgeving is heel belangrijk naar de operatie. Ze kunnen je helpen verleidingen te weerstaan. Je moet wel om hulp vragen!
  • Naast het fysieke deel heeft deze operatie ook een enorme mentale impact. Meer zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je nieuwe dingen durft te doen die je eerder nooit durfde.
  • Je bent niet je overgewicht